torstai 13. huhtikuuta 2017

Hääkutsut ja -koristeet osa1: Monogrammi

Halusimme Tuomaksen kanssa häämonogrammin. Pidämme molemmat kiekuroista ja koristeisista asioista, joten tällainen sopi meille todella hyvin. Luovina ihmisinä halusimme tehdä monogrammin myös alusta asti itse.

Suunnitteleminen alkoi täysin ihan googlesta. Etsimällä kuvia kehyksistä, monogrammeista ja kiekuroista yritin löytää sellaisia jotka olivat omaan ja Tuomaksen mieleen.

 Aloitimme itse teon kirjamista. 
T&J vai J&T? 
Tämäkin on oikeasti sellainen kysymys joka pyöri mielessäni pitkään. 
Kummin ne kuuluvat? Onko järjestyksessä etikettiä? Muutamien vaihtoehtoisten piirrosteluiden jälkeen lopulta päädyimme järjestykseen, joka näytti mielestämme vain paremmalta: J&T

  Sen jälkeen lähdimme piirtämään kirjainten ympärille koukeroita. Tämä vaan oikeastaan osoittautui sellaiseksi kohdaksi, jonka annoin lopuksi suoraan Tuomaksen tehtäväksi 😀. Se kun ei luonnistunut itseltäni lainkaan. 
Eikä aikaakaan, kun Tuomas jo saikin meitä molempia miellyttävän tuloksen aikaiseksi. Lopuksi vielä nimikirjainten asettelua, ja monogrammi oli valmis! 
Tästä Tuomas teki vielä vectorin, jonka lähetimme Etsystä löytyvälle myyjälle ClariseStamps . Hän teki meidän unelmista totta ja saimme omasta monogrammistamme leimasimen. Leimasinta käytimme kutsussa ja tulemme käyttämään mm. pöytäkoristeissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti