sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Love me do häämessut

Ensinnäkin, anteeksi pieni hiljaisuus. Viimeviikot ovat olleet erittäin kiireisiä töissä tapahtuneen sairastapauksen vuoksi, enkä ole päässyt koneelle viimeistelemään postauksiani. Mutta nyt taas vanhan päivitystahdin pariin :)

Viikko sitten sunnuntaina matkasimme Tuomaksen kanssa Helsinkiin. Kohteenamme oli Love Me Do häämessut. 
Aamulla meillä oli aikainen herätys klo 7, jonka jälkeen suuntasimme bussipysäkille. Bussissa parin tunnin torkut ja olimmekin jo perillä.Osallistuin messuilla myös Hääblogimiittiin. Miitti alkoi puoli kaksitoista, joten meillä oli Tuomaksen kanssa aikaa puoli tuntia hiihtää messualue läpi. 
Ja hiihtää me teimmekin. 
Aika vähän aikaa tuo puolituntia oli, mutta koska puolet näytteilleasettajista oli meille välimatkan takia off-limits, ei meidän tarvinut jäädä juttelemaan hirveän monen kanssa.

Sinellin pisteessä esillä kauniita kutsukorttimalleja sekä embossauspaja
Art of Cakesin upeita taideteoksia
Verhoilija ja modistikisällin JenniMariaKyllikin tuotoksia
Häämekkoja joka lähtöön
Seurantalojen sivuilta meidänkin hääpaikan metsästys helpottui
Somistevuokraamon ihanaa sistustusta
Yläkerran katettujen pöytien näyttely ja äänestys
Puolelta sanoin Tuomakselle hetkeksi moikka, ja siirryin aulaan, jossa kasa bloggaajia jo odottikin. Siirryimme meidän Loungeen kohottmaan maljat päivän aluksi, puhuimme hetken ohjelmasta, jonka jälkeen palasin Tuomaksen luokse hetkeksi ennen seuraavaa mittiohjelmaa. Tässä välissä meillä oli vähän enemmän aikaa, ja pääsin jopa kuvaamaan ja keskutelemaan enemmän eri osastoille.
Tämän jälkeen palasin loungeen, jossa ohjelmana oli KP cateringin meille valmistama lounas! Lounas oli erittäin hyvää, sekä todella kaunis myös katsella. Samalla tuli tustuttua muihin bloggaajiin ja keskusteltua häistä sun muista asioista. Mieskin oli löytänyt tiensä mm. muotinäyökseen,Lounaan jälkeen luoksemme saapui Glitternisti, joka loi halukkaille upeita glittermeikkejä. Glitternistin pystyy varmamaan polttareihin tai häihin ohjelmanumeroksi tuomaan piristysä ja kimallusta päivään.Tämän jälkeen oli suuntanamme muotinäytös. Istahdimme VIP paikoille näytöslavan eteen, ja mieskin sai paikan vierestäni. Muotinäytäksessä oli upeita luomuksia, jotka näyttivät erittäin hyviltä lavalla.
Näimme myös muotinäytöksen lopuksi aivan ihanan kosinnan, johon kuului mm. malli, kuoro ja tulevan morsiamen vanhemmat, salaa lennätettynä ulkomailta asti. Ihan tippa tuli linssiin itse kullakin.

Muotinäytöksen jälkeen myös toinen kaasoistani tuli paikalle. Juttelimme hetken verran kunnes se odotettu ohjelma alkoi, Vuoden Hääblogikilpailun palkintojen jako. 
Hääblogikilpailussa oli kolme kategoriaa, joiden voittajina olivat:

1. Vuoden kaupallinen hääblogi: Makea Hääblogi
2. Vuoden 2017 Uusi hääblogi (2016 avattu) Naurakaa, hupsutelkaa ja suudelkaa
3. Vuoden hääblogi : Kiss, Love & Get Married


Onnea hirveästi jokaiselle voittajalle!

Aivan ihana päivä takana, kiito siiltä kaikille ihanille kanssabloggaajille, Love me Don väelle sekä näyttelleasettajille sekä tietty omalle tulevalle miehelle 💕

Kävimme vielä messujen jälkeen Kaason kanssa syömässä ja juttelemassa päivästä sun muusta. Sitten odottikin jo kotimatka bussilla.


Kotona tutustuin seuraavan päivänä messuilta saadun Goodiebagin sisältöön. Roberts Berrien marjajuomat yllättivät iloisesti, taisin juoda molemmat peräkkäisinä päivinä. Myös Leaderin proteiinipatukat sujahtivat reppuuni, paitsi se ainoa gluteenia sisältävä minkä annoin miehelle suklaalevyn kanssa, minä kun en suklaata syö :D.
Mutta kaikista yllättävin tuote, jota olenkin käyttänyt päivittäin nyt viikon ajan, on Okabon ruusuvesi. Itselläni on ainakin talvisin erittäin kuiva iho. Ja vaikka kuinka rasvaan aamuisin, päivällä huomaan jo meikin rakoileen kuivan ihon vuoksi. Mutta tämän avulla on meikkini pysyny kasvoilla enemmän kuin hyvin.

Messuilta ostin myös edullisesti valkoiste korkokengät. En ole täysin varma vielä, ovatko tässä tulevat hääkenkäni, mutta valkoiset korkokengät puuttuivat hyllystäni muutenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti