keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Teema-aihe vs. Teemavärit


Häissä ehkä kaikista näkyvin on sen teema. 
Oli se sitten aihe tai värimaailma, yleensä kaikki häihin liittyvät, kutsut, koristeet tai kimput, tehdään teeman mukaisesti.

Itselleni on aina ollut selvää, että teemaVÄRILLÄ mennään. Monesta aiheesta kamppailin, mutta päätin ne jättää. Vaikka aiheita löytyisi mieluisia vaikka kuinka, niin juuri sitä meitä yhdistävää on vaikea löytää. 
Aion kumminkin värien kanssa lisätä koristeeksi muutamia asioita, jotka aiheena meitä molempia kuvaavat. Ja myös vieraiden "hääkarkeilla" mennään enemmänkin aiheen mukaan kun värien.

Halusin kumminkin näyttää teille ne aiheet sekä värit joita itseäni ja miestäni kiinnostavat. Oma teema on siis jo aikalailla päätetty. Kerran sitä jo vaihdettiin, mutta nyt olen erittäin tyytyväinen valintaamme

Häät, Teema-aiheet

Satumaailma
Tämä aihe on hempeine väreineen ja teemoinen juuri passeli häihin. Valita voi juuri jonkun tietyn sadun tai ihan yleisesti yhdistellä. Itse olisin juuri yhdistellyt yleistesti teemaa, mutta lisännyt muutaman yksityiskohdan tietystä sadusta.

Nörttihäät
 Fantasia ja Sci-fi on lähellä meidän molempien sydäntä ja teemana olisi ollut meille hyvin osuva. Toisaalta fandomimme on erittäin hajanaista, pidämme molemmat hyvin paljon eri jutuista, joten yhdistävää tekiää on vaikea löytää.

Tähdet ja avaruus
R-A-K-A-S-T-A-N tähtiä, kuuta, avaruutta ja galaksikuviota. Ei ollut varmaan vaikea arvata blogin pääkuvasta. Mutta tässäkin, vaikka mies niistä on kiinnostunut, niin ei niin paljon kuin minä. Joten, koska halusimme enemmän yhdistävän tekiän kuin toispuoleisen, tämäkin teema jäi. Tosin, aion muutaman idean nappasta silti käyttöön.

Häät, Teemavärit

Minttu - Valkoinen - Hopea
Hempeä minttu yhdistettynä valkoiseen ja hopeaan on niin nätti yhdistelmä. Pidän mintun sävystä erittäin paljon ja se on mielestäni erittäin juhlallinen. Tässä helpottaa myös se, että hyvin moni juhlapaikoista, joita olen vertaillut, on maalattu juuri mintunvihreän sävyillä.

Punainen - Musta - Hopea (-Valkoinen)
Tummat värit yhdistävät meitä molempia. Mustaa ja punaista taitaa olla vaatekaapeissamme eniten. Punainen on hyvin romanttinen väri, ja yhditettynä mustaan se on myös erittäin elegantti. Ripaus hopeaa yksityiskohdista tuo valoa ja säihkettä tummien värien joukkoon.
Ja mikään ei ole ihanampaa kuin musta-valko-punainen damask kuvio

Tumman sininen - Valkoinen - Hopea
Tämä taitaa olla yksi perinteisistä väriyhdistelmistä. Enkä yhtään epäile miksi, yhdistelmä on yhtäaikaa elegantti ja raikas. Pidän ihan hirveästi hopean ja sinisen yhdistelmästä, ehkä juurikin siksi, että se tuo mieleen tähtitaivaan. Helmet ja timantit erityisesti yhdistelmänä siniseen on aivan uskomattoman kaunis.

Tumman vihreä - Valkoinen - Hopea
Tästä teemasta täytyy sanoa, että hyvin vaikea oli löytää inspiraatiokuvia, jotka eivät mene ihan metsään, kirjaimellisesti. Emme ole kummatkaan ihmeellisen luonnon ystäviä, joten meille vihreää tulisi enemmänkin muualta kuin rehuista.

Siinä meidän. Niinkuin näkyy, pidämme enemmän pelkistetyistä sävyistä, jossa on yksi hieman kirkkaampi korostusväri. 
Mikä on sinulle mieluinen hääteema?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti