tiistai 31. tammikuuta 2017

Pitopalvelu osa 1: Tarjouksia ja maisteluiltaa

Yksi hermoja raastavin osio tähän mennessä on ollut pitopalvelun hankinta. 

Jos jotain vinkkiä voin tuleville häitä järjestäville tahoille antaa niin sen, että hoitakaa ihmeessä pitopalvelu ajoissa, sekä silloin kun ei ole sesonki aika.
Meille pitopalvelun hankinta venyi ja venyi ja lopulta tarjouspyyntöjä lähetettiin marraskuun lopusta joulukuun puoleenväliin - eli juuri joulusesongin alla.
Ensin tarjouspyyntöjä laitoimme viiteen paikkaan. Takaisin vastauksia saimme yhden tarjouksen, yhden "ollaan jo varatun" ja kolme täyttä hiljaisuutta.

Näiden jälkeen metsästimme vielä neljä paikkaa lisää. Näistä neljästä uudesta meille vastasi kaikki, tosin yksi niinkin suureella viiveellä, että jäi valintamietinnän ulkopuolelle. Tästä viimisestä satsista saatiin joka kolme tarjousta, vain yksi oli jo varattu. 

Loppujen lopuksi vastauksen siis saimme 6/9 paikasta ja tarjouksen 4/9. Näistä tarjouksista onneksi löysimme myös sen meille mieluisen.

Tähän alle listaan heidät, ketkä meille vastasivat. Kaikki nämä pitopalvelut sijaitsevat Pirkanmaan alueella 

Bueno Gusto - Tarjous
Tilisanssi - vastasi olevansa jo varattu
Kaksi Kolvia - vastasi olevansa jo varattu
Pitopalvelu Matilda - tarjous
Pitopalvelu Kristalli - tarjous/ ja tämä me valittiin 😊

Pitopalvelu Kristalli oli siis kokonaisuudessaan meille kaikista osuvin. Heidän konseptinsa, jossa sai itse koota haluamansa juhlamenuun "Valitse näistä kalaruuista, pääruuista, salaateista 1/2/3", oli erittäin osuva, ja saimme näin vältettyä juuri niitä ei-niin-mieluisia ruokia. Menua pystyy myös muokkaamaan mieleisekseen myös lisää, eli esimerkiksi meille tärkeä gluteeniton ja laktoositon menu onnistuu.Kristallilla olikin eräänä tiistaina maisteluilta johon pääsimme osallistumaan miehen kanssa. Kurvasimme julkisilla heidän kahvilaansa, jossa meitä odotti pieni buffet pöytä. Kaikkia heidän tarjoamiaan herkkuja ei ollut saatavilla, mutta voisin sanoa, että ne tärkeimmät löytyivät.
Teimme miehen kanssa ennen maistelun aloittamista hieman merkintöjä isoon juhlamenuun, mitkä ruuista haluaisimme häihin. Hyppäsimme tämän jälkeen johoon (tai juoksin, oli jo nälkä) ja kasasimme lautaset täyteen ruokia. Muutama ruuista sisälsi gluteenia, kuten Kanacaesar-salaatin krutongit ja possuniskan olutkastike, joten näissä luotin miehen sanaan.
Saimme myös sen päivän menuusta tulosteen, johon kirjoitimme mielipiteitä ruuista ruoka kerrallaan.


Sen voin sanoa, että tosiaan, muutama ruoka, joita emme olleet tulleet edes ajatelleeksi, nousi ihan heti suosikiksi, ja päätyy meidän buffetpöytäämme. Samoin 1. vaihtoehto pääruuastamme vaihtui maistelun myötä toiseen.Jälkiruuaksi oli tarjolla huikeita kakkuja. Kakkuja en päässyt myöskään maistamaan, mutta juttelin kakkuvastaavan kanssa gluteenistomista kakuista. Kristallin menun hintaan kuuluu siis myös kakku, ja kakkuvastaava sanoi, että melkein mikä vain onnistuu. Tämä sai tällaisen pienen kakkunirson hyvälle mielelle, vaikka kakkuja en päässytkään maistamaan (mies söi minunkin edestä, olivat kuulemma todella hyviä)

Ennenkuin hyppäsimme bussiin sovimme pitopalvelun kanssa palaverille päivämäärän. Maaliskuussa selviää sitten lisää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti