torstai 9. helmikuuta 2017

Tampereen Häämessut 2017

Kestit Catering ja Decora House
Viime sunnuntaina päätimme miehen kanssa poiketa Tampereen häämessuilla, Valitsimme päiväksi sunnuntain, koska uskoimme sen olevan hieman rauhallisempi kuin lauantai.
Sunnuntai aamuna luin Häät ryhmästä edellisen päivän kommenttejä messuista. Monet olivat olleet pettyneitä messuihin, joten en odottanut mitään ihmeellisempää. Kyseessä olivat kuitenkin messut, jossa suurin osa näytteilleasettajista olisi meille sopivia välimatkan kannalta, joten halusimme silti käydä kurkkaamassa

Ja hyvä olikin, koska yllätyin erittäin positiivisesti koko messuista, ja olen erittäin tyytyväinen, että lähdin.

Beuty Berryn osastolta sain kulmakarvojen värjäyksen ja siistimisen erittäin edullisesti, sekä erittäin hyviä vinkkejä kulmakarvojen muotoiluun. Kulmat ovat olleet itselleni aina erittäin haastava. Beauty Berry tekee myös häämeikkejä.

Disco Design
Törmäsimme myös muutamaan hyvään DJ ja äänentoisto tarjoukseen, jota jäämme myös miettimään. Näillä näkymin musiikki on "pihistä"-listalla ja DJnä toimii Spotify, mutta emme silti sano suoraan vielä ei, jos jostain löytyykin jotain hyvää.

Räätälistudio BQ
Myös miesten pukuasioista saimme hyvin tarjouksen. Tämä on meillä vielä varalistalla, jos ensimmäinen pukuvaihtoehto ei onnistukaan.


Tykkäsin hirveästyi myös ohjelmalavalla olevista luennoista. Muotinäytös oli erittäin hieno, koska jokaisesta puvusta selitettiin erittäin yksityiskohtaisesti asioita tyylistä saumoihin . Tästä jäi niin paljon enemmän käteen, kun perinteisestä lavanäytöksestä.

Myös Purppurahelmen pöydällä tuli herkutel- siis käytyä. Aivan mahtavia luomuksia ja mikä parasta, maistiaisissa oli myös Gluteenitonta, joka aina nostaa pisteitä omissa silmissä

Aurifaber sekä Sanni Lehtinen.
Osallistuin myös kasaan arvontoja, juttelin alkoholittoman viinibaarin toteutuksesta, tein sulhaselle oman pinssin ja tapasin tuttuja kultaseppiä.

Erittäin onnistuneet messut 😀

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti