perjantai 3. helmikuuta 2017

Salaisia ideoita

Toiset haaveilee häistä vasta, kun kihlasormus on sormessa.
Toiset ei haaveile oikeastaan koskaan ja menee sieltä mistä helpoiten pystyy.
Toiset pitää salaista hääkansiota koneellaan jo monta vuotta ennen, kun toinen osapuoli on edes kuvioissa

Voin nyt paljastaa, että minä kuulun noihin jälkimmäisiin.
Eräänä iltana (tänään) selasin kauan eläneen ulkoisen kovalevyni kansioita ja törmäsin tähän kyseiseen salaiseen kansioon. Tein sen vuonna 2009 ja olen lisännyt kuvia pitkin vuosia.

Piilotin aikoinani tämän kansion monen erilaisen kansion taakse. Tiedä keltä, eihän kyseistä kovoa kukaan muu lisäkseni käyttäny. Sinne sitten aika-ajoin tuli lisättyä kuvia, joihin törmäsin internettiä selatessani.
Jaanpas näistä nyt teidän kanssa muutamat ja kerron, mitä mahtaa mielessäni juuri nyt oikeasti häitä suunnittelevana näistä pyöriä.

Ruoka

 Nyt täytyy sanoa, että ei ole mitään hajua, että mihin ihmeen tarkoitukseen olen nämä tallentaessa halunnut. Koristeeksi? Vieraslahjoiksi? Kirkkoon riisinheittoon? Olkoon syy ollut mikä tahansa, niin mitäköhän päässäni on pyörinyt. Sillä tämä ei ole tyyliäni laisinkaan, ei nyt, eikä silloin.

 Okei, apua, tämä on yhä kauneinta maailmassa! Osaisikohan pitopalvelu tehdä tällaisenJoku obsessio minulla on näköjään ollut kekseihin. Ja juuri tällä pikeeraus tyylillä koristeltuihin kekseihin. Näitä keksi-kuvia on kansiossa nimittäin yli puolet!
Ei siinä mitään, tämä on erittäin kaunis tyyli koristella! En vaan oikein koskaan ole ollut keksien ystävä. 
Muistan, että ajatuksenani oli myös tehdä nämä keksit itse. Tällä hetkellä voin sanoa, että ei, en lähde paistamaan ja koristelemaan 200 keksiä


 Myös yksi obsessio on näköjään ollut Cupcaket. Kai ideanani oli jonkinlainen vähän erilainen hääkakku näistä rakennettuna. Nykyään en ole myöskään mikään cupcaken ystävä, kyllähän tuollaisen syön, mutta syön kakkua mieluummin. Toinen mikä kaikissa tallentamissani cupcakessa on yhteistä on se, että niissä on kaikissa tuollainen paksu sokerikuorrutekerros. Näyttää hyvältä, mutta ei maistu.

 Karkkibuffa on yhä tulossa! Ei ehkä näin runsaana, mutta ideana yhä juuri meille sopiva.

Koristeet

 Täytyy taas sanoa, että en valitettavasti millään muista, mikä oli ideana tämän kuvan takana. Tästä oppineena täytyy siis kirjottaa kuvien nimiin kunnolla mitä miksi millon.
Kertakäyttökamerat oli pitkään sellaisia, mitkä halusin osaksi häitä. Vielä siis ihan nyt suunnitelmissa ja viimevuoden puolella. Niissä vaan kun ei ole täysin takuuta onnistumisesta, niin ajattelimme sen aika suurena kuluna poistaa listasta.
Sadepilvi valoista ja vanusta oli myös koristusmielessä vielä viimevuoden puolella. Sanontahan on, että sade hääpäivänä tuo onnea, joten halusin tehdä meidän hääparin päälle tällaisen pilven, jossa roikkuisi kristalleja sadepisaroina

Vähän persoonallisempi hääkoriste on aina ollut mielessäni. Tällöin törmäsin tähän muistaakseni selatessani taidesivuston DeviantArtin sisältöä. Ei lohikäärmeitä enää kakkuni päälle, mutta muuten massakoriste on enemmän kuin mieleen

Kampaus

 Suurin osa kampauskuvista oli tämäntyylistä sivulle vietyä kiharaa. En tosin halua kiinnitettyä kampausta enään, joten eivät olekaan ajankohtaisia. Kampauksena silti erittäin nättiErilaisia kukkaseppeleitä ja pään ympäri meneviä diademeja näkyy kansiossa myös muutamaa erilaista. Itseasiassa tällaista haaveilen myös yhä, mutta avoinna on täysin minkälaista. Ehkä jotain mihin hunnunkin saisi kiinni.

Huomasin, että olekin poistanut esimerkiksi häämekoista montakin kuvaa. Jäljellä olevat ovat niin paljon lähellä sitä nykyistä toivetta, että taidan jättää niiden julkaisemisen tältä kertaa, varmuuden vuoksi. Tosin mitä muistan vanhoista kuvista, siellä oli paljon olkaimetonta ja pitkällä nyörityksellä selkää. Ehkä voin paljastaa, että kumpaakaan ei ole tulossa. 

Tämän kansio oli aivan ihana piristys menneisyydestä. Sillon kun mies astui luvioihin 7 vuotta sitten, taisi kansio siirtyä pinterestiin. Pinterestin kuvat tosin ovat vähän enemmän meidän tyyliä. 

Mites muilla? Salaisia häähaaveita menneisyydestä? 

2 kommenttia:

 1. Hauska katsaus vanhoihin tallennuksiin. Moni näistä on varmasti ollut trendikäs silloin aikanaan, kun olet niitä tallentanut ja ideat tietysti vuosien saatossa lisääntyneet ja muuttaneet. Muista, että joskus on nimenomaan ollut enemmän sääntö kuin poikkeus vieraslahjoina tai kahvipöydässä tuollaisen koristellut keksit. No mutta, päällimmäisenä tarkoituksena oli kommentoida kampausinpiskuvia, aivan todella kauniita ja virkistävää nämä aukinaisten hiusten kampaukset. Kiva kaunis panta/koriste on piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos kommentistasi :)!

   Olet ihan oikeassa, silloin muinoin nämä kaikki varmasti ovat olleet trendikkäitä, jolloin minäkin niihin törmännyt, kuten esimerkiksi juuri noihin kekseihin :D. Onneksi meille on keksejä tulossa kahvipöytää ja vaikka itse nyt lupailen etten niitä tekisi, voi olla, että seison hääviikkona joskus klo 24 ruokapöydän ääressä pikeeripussi kourassa. Sopii luonteenkuvaan ;).

   Avonainen kampaus on jotenkin juuri enemmän minua, vaikka muinoin hiustenkasvatusoperaation häihin aloitinkin juuri siksi, että monimutkaisia kampauksia olisi helpompi tehdä. Taidankin niistä kirjoittaa postauksen myöhemmin :)

   Poista