torstai 23. helmikuuta 2017

Hiusoperaatio osa 1. Kasvatusoperaatio

Minulla on ollut jo monen vuoden kasvatusoperaatio käynnissä. Päätin nimittäin n. 5 vuotta sitten, että haluan, joskus sillon tulevaisuudessa pidettäviin häihini pitkät hiukset.
Minä ja tukkani nyt vuonna 2017 ja lyhyenä viimeksi vuonna 2010
Silloin yleisin hiuspituuteni oli polkka ja pisimmillään koskaan hieman hartioiden yli. Hiukseni eivät olleet elämäni aikana koskaan siis olleet olkapäitteni alapuolella.

Näiden muutaman vuoden aikana kun hiukseni kasvoivat tämän maagisen rajan yli, olen saanyt opetella uusia asioita. Kuten miten ihmeessä pitää hiukset menemättä takkuun 12h aikana. Kuten tästä hienossa sensuroimattomassa kuvakollaasista näkee.
Hiukseni takussa kun on ollut hyvä päivä - hiukseni takussa kun on ollut huono päivä
Tätä hiuspehkoa kun on varmaan kolmen ihmisen verran. Se että pituus on jo puolenselkään ei riitä, se on myös paksu kun elämä. Ja vaikka kuinka harjaisin hiukseni aamuin illoin, ne ovat iltaisin ihan älyttömässä takussa.
Opettelua siis.

En ole koskaan oikein osannut syödä mitään lisäaineita tai vitamiinejä. Muutaman kuukauden jaksoin parisen vuotta sitten, mutta huomasin tulleeni kyseisestä lisästä kipeeksi, siinä olevan aineosan vuoksi. Olen siis kasvatellut hiuksia vain luontaisen kasvuvoiman ja silloin tällöisen pienen siistimisleikkauksen avulla. 

En tiedä mistä tämä "pitkät hiukset häihin" päähänpisto oikein tuli., Luultavasti ajatuksenani oli, että pitkiin hiuksiin saisi helpoiten tehtyä erilaisia kampauksia. Ehkä hieman naurattaakin, koska tämän hetkiset inspiraatiokuvani eivät todellakaan ole mitään monimutkaisia kampauksia


Kuvasta näkeekin mitä tällä hetkellä haluaisin. Löyhää kiharaa ja avonaista. Myös toinen hauskempi juttu tässä on, että tämä on melkein se jokapäiväinen tyylini. Mutta haluankin, että oloni on hääpäivänä rento ja oma.

Tarkoitus olisi siis kaasojeni avulla tehdä itse kampaus. Hiuksissani pysyy aika hyvin kihara, jos laitan ne märkänä "tulemaan". Koekampauksen aion toki tehdä, että näen yritänkö kurottaa kuuta taivaalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti