perjantai 30. joulukuuta 2016

Häämessut

Kohta ollaankin jo vuoden 2017 puolella, ja voin pian sanoa, että tänä vuonna meistä tulee vaimo ja aviomies 
💗

Hääsuunnitteluissa ollaan aika hyvällä mallilla, palaan muistilistaan hieman myöhemmin. 
Mutta mikä tärkeintä, kohta on 

Häämessukausi!

 

Olen töiden puolesta käynyt muutamilla häämessuilla, mutta koska häät eivät olleet itselleni vielä ajankohtaiset, en oikein sen enenpää niihin tutustunut.
Mutta kun viime syyskuussa kävi ilmi, että häät ovat ensi vuonna, laskin päiviä kunnes pääsin osallistumaan häämessuille. Syksyn omille en enää ehtinyt, mutta nyt tammikuussa alkaa uusi kierros!

 Melkein kaikki häämessut ja- tapahtumat löydät Häät.fi kalenterista. Häämessuja järjestetään eripuolilla Suomea, joten varmasti tuleville morsioille, sulhasille ja muuten häistä kiinnostuneille löytyy kalenterista omansa.

Ensimmäisenä omalla listallani on Love Me Do Helsingin Kaapelitehtaalla 21.-22.1.2017. Tapahtuma on ilmainen, ja sinne on tulossa mahtava lista eri näytteilleasettajia, joita pääset kurkkaamaan suoraan täältä


Love me Do:ssa valitaan myös Vuoden Hääblogi 2017! Käy ihmeessä kurkkaamassa ehdokkaat täältä ja äänestä omaa suosikkiasi! 
Ja kyllä, siellä vilahtaa myös tuttu nimi 😉

Toiset messut joita odotan on ehdottomasti Tampereen Häämessut
 
Vaikka messut ovat kooltaansa pienemmät kuin Helsingin, se sisältää enemmän paikallisia toimijoita. Ja koska meidän häämme nyt sattuvat Pirkanmaalla olevan, niin löydämme varmaan täältä meille sopivia näytteilleasettajia enemmän.

Muutama viikko täytyy siis vielä odottaa!
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti